Updated : Jan 13, 2021 in Bitcoin

Bitcoin-kjøpsordrer kansellert på Coinbase

Bitcoin-kjøpsordrer kansellert på Coinbase, nå løst

Coinbase, en av de største kryptobørsene og meglerne, opplevde problemer med „noen kjøp fullførte“ mandag da bitcoin falt til $ 30.000.

„Vi undersøker et problem som påvirker transaksjoner på Coinbase.com og mobilappene,“ sa børsen og la videre til:

“Oppføringen av en nylig startet transaksjon kan være forsinket når den vises i Coinbase-kontoen din. Det kan også være noen problemer med at noen kjøp fullfører på plattformen. ”

Det er mange forslag om at Bitcoin Era kjøpsordrer ikke gikk gjennom, med et ubekreftet diagram som viser en prisovergang til € 1000.

Bitcoin € 1000 på Coinbase, 11. januar 2021

Tradingviews Coinbase-diagram viser ikke denne € 1000-blippen, så dette kan være mer den interne skjermen til en pålogget bruker som ikke reflekteres.

Det er foreløpig ikke klart hva som var problemet, men Coinbase sier „vi har gitt ut en løsning på problemet som påvirker handel på Coinbase.com og mobilappene våre.“

Så dette ser ut til å være over nå med Coinbase som hadde en rabatt på $ 350 på et tidspunkt i går mens folk sto overfor problemer med å kjøpe bitcoin.

Børsene ser ut til å være under noe press ettersom det i en periode har vært klaget på at det går ned i perioder med volatilitet.

Coinbase-volumene traff 10 milliarder dollar, januar 2021

I går var volumene forbløffende på 10 milliarder dollar i løpet av 24 timer, en enorm økning fra de vanlige rundt 200 millioner dollar om dagen bare i fjor.

Å vise utvekslingen har hatt en massiv økning i brukere og innskudd, og det sliter litt med å holde tritt selv da det brukte mye av 2018 på skalering.

Antagelig trodde de at 100 ganger kapasitet over 2017-toppen er mer enn nok, spesielt ettersom de så veldig lite press på slutten av 2018, hele 2019 eller tidlig i 2020.

Desember 2020 og januar i år viser imidlertid at de tar feil, og det er uklart om Coinbase har svart på å fokusere på nytt på skalering.

Noe som vil være nødvendig og kanskje til og med viktig fordi de kanskje trenger ytterligere 100 ganger buffer.

Betydningen av alt dette er et stort problem for Coinbase før børsintroduksjonen, og et stort problem for bitcoin også fordi det viser at det er stor etterspørsel i overraskende grad.