Updated : Jan 14, 2021 in Bitcoin

Bitcoin-trendanalyse – Handlende på tæerne, da BTC knap klæber til $ 35.000

  • Bitcoin-trendanalyse bevæger sig i et stramt interval mellem $ 33K og $ 36K
  • BTC-pris sidder fast i en trækkamp mellem tyre og bjørne
  • $ 35.000 er afgørende for BTCs fremtidige rejse på daglige tidsrammer

TL; DR

Den nuværende BTC-prisinterval vil gøre eller bryde den fortsatte langsigtede bullish rejse af Bitcoin. Da prisen kæmper for at holde niveauet på $ 35.000, er de tekniske analytikere bekymrede for, om sortimentet i sidste ende vil blive en anden købsmulighed, som det er bevist i den seneste tid.

Bulls håber, at det nuværende interval bryder opad, hvor BTC / USD vil genvinde niveauet på $ 42.000.

De fleste af konsolideringsfaserne i den seneste tid har resulteret i, at BTC hopper til stadig nye højder. Imidlertid har bjørnene et betydeligt greb på markedet lige nu, og de er forberedt på en anden falsk tyr, der løber ud over $ 38.000, hvor de kan sælge i flok. I et sådant scenario kan Bitcoin-trendanalyse hurtigt falde til under de afgørende $ 30.000.

De langsigtede ugentlige udsigter er stadig meget positive. Den nylige korrektion har skævt udsigterne på mellemlang sigt mod bjørnene. En kombination af geopolitisk krise og en stærk dollar bygger en negativ Bitcoin-trendanalyse.

 

BTC / USD 4-timers diagram – Bitcoin ser stabil ud på kort sigt

Efter et prisfald på ca. 11 procent stabiliseres Bitcoin-trendanalyse nu, omend i et stramt interval. Trendlinjesupporten aftager hurtigt, og prisen bevæger sig lavere mod $ 33.500 supportniveau. I øjeblikket er prisen tæt på 23,6 procent Fibonacci retracement, tæt på $ 35,700 niveau og langt over supportregionen.

En modstandszone nær den stigende priskanal på timekortene mellem $ 36.000 til $ 38.680 kan vise sig at være et hårdt sted på kort sigt. Den 20-dages SMA yder prisstøtte. ‚Relativ styrkeindeks‘ er komfortabelt under 70-læsningen, hvilket indikerer, at en bull run er bæredygtig. MACD giver blandede signaler, da prisen ikke er i stand til at bryde til nogen af ​​siderne. Også Bollinger Bands lukker ind på den rækkevidde-pris.

Hvis tyre kan samle likviditet til at opbygge volumener, kan prisen krydse den nuværende modstandskanal. Bull run skal også stræbe efter at lukke prisen over $ 37.670 modstand snart, hvis de ønsker at opretholde det langsigtede bull run og gentest $ 40.000 snart. Imidlertid er der stærk modstand i nærheden af ​​$ 38.000 niveau.

Er denne korrektion slutningen af ​​kryptotyren?

Når berømte investorer som Mark Cuban sammenligner krypto med 2000’s Dot Com-boble, vil hans kommentarer utvivlsomt genklang gennem investorsamfundet. Den nuværende meteoriske stigning hæver øjenbrynene, især i betragtning af de overkøbte tekniske indikatorer.

Handlende og investorer er bekymrede over de ekstremt hausse daglige diagrammer og håber på en sund korrektion med minimal volatilitet. Den nuværende korrektion oplevede, at prisen faldt fra $ 42.000 højder til det nuværende $ 35.000 niveau inden for kun fire dage.

Et sådant ustabilt skridt rejser spørgsmål om boblebristningsfænomenet. Men i modsætning til 2017 er kryptomarkeder nu meget mere modne, og regler er på plads globalt. Selvom der opstår en katastrofal bobleudbrudshændelse, mener Mark Cuban, at nogle mønter vil komme uskadt ud, mens de svagere kolleger muligvis ikke overlever.

Konklusion på Bitcoin-trendanalyse – Pas på risikobegrænsningsbølgen

Overskud og manglende tillid til prishandling kan udløse endnu et bearish løb på BTC-prisen. Nedgangen kan dog vise sig at være kortsigtet, da de finansielle markeder allerede prissætter en eller anden korrektion efter december-rallyet.

Da BTC-prisen trækker sig tilbage til $ 35.000, tegner de tekniske diagrammer et kritisk billede. Den nuværende Bitcoin-trendanalyse afslører, at der er behov for en ugentlig lukning over $ 38.000 for at genoplive et tyrløb. Husk, at det langsigtede Bitcoin bull-rally er meget levende på de daglige diagrammer.