Updated : Dez 21, 2020 in Bitcoin

CNBCs Jim Cramer forklarer, hvorfor han købte mere Bitcoin omkring $ 17.000 niveau

Fredag ​​(11. december) forklarede den tidligere hedgefondschef Jim Cramer under et interview, hvorfor han tidligere på dagen havde købt mere Bitcoin.

Cramer er vært for CNBC-showet “ Mad Money w / Jim Cramer „

Han er også medanker for CNBCs “ Squawk on the Street “ samt medstifter af finansnyhedswebsitet TheStreet .

Den 7. juni 2017 , da Bitcoin handlede omkring 2.800 dollars, efter at have fået at vide på „Squawk on the Street“, at Business Insider-administrerende direktør Henry Blodget havde forudsagt, at Bitcoin en dag ville være 1 million dollars værd, svarede Cramer således:

”Jeg tror, ​​at det [Bitcoin] kunne [nå $ 1 million], fordi de europæiske banker vildt forsøger at købe dem, så de kan betale ransomware. Det er en kortsigtet måde at kunne håndtere cybersikkerhed på. Det er måden at betale de slemme fyre på. “

Den 14. august 2018 , på et tidspunkt, hvor Bitcoin lige var faldet under $ 6K-niveauet, fandt vi imidlertid ud af, at Cramer var gået fra at være super bullish til bearish:

” Jeg tror, ​​at tidevandet er vendt mod det … Jeg siger ikke, at tiden er gået, men der er en forestilling om, at solen ser ud til at gå ned. “

Derefter den 10. september fortalte Anthony Pompliano (også kaldet „Pomp“), der er medstifter af Morgan Creek Digital såvel som vært for “ The Pomp Podcast „, sine næsten 370.000 tilhængere på Twitter, at han havde overbevist Cramer om at køb noget Bitcoin (tilsyneladende under et nylig podcastinterview med Cramer):

Fredag fortalte Cramer Katherine Ross, en korrespondent for TheStreet, at han lige havde købt mere Bitcoin og forklarede hvorfor:

”Ja, jeg følte bare, at tilbage på $ 17 [k] virkede som et anstændigt niveau, og jeg vil købe – som jeg normalt gør – når noget kommer ned. Jeg bliver større og større og større.

”Jeg tror bare, at du vil diversificere i alle mulige aktivklasser. Jeg har guld. Jeg vil diversificere i nogle Bitcoin – ikke en stor position for mig – men det er bestemt vigtigt at være diversificeret, og Bitcoin er et aktiv, og jeg vil have en balance på aktiverne. ”