Updated : Aug 04, 2020 in Bitcoin

ETH-priser traff $ 400 midt i en kommende oppgradering, BTC-prisen holder fortsatt sterk

I gårsdagens handel så ETH-prisene en av de mest intense fallene den har registrert siden markedskrasj i midten av mars, med den nest største cryptocurrencyen som stupte fra høydepunkter på $ 415 for å treffe lave beløp på $ 300 i løpet av bare minutter.

Den uventede nedgangen, som skjedde i takt med en skarp ses i Bitcoin Circuit markedene, er sannsynligvis på grunn av utbredt avvikling av lange posisjoner – med ETH-okser mot tap på opptil 100 millioner dollar på grunn av denne prisbevegelsen.

Denne nedgangen fanget okser fra vakt, ettersom den øverste altcoin-en tidligere var blinkende tegn på styrke da den presset høyere den siste uken.

Heldigvis har ETH-prisene kommet godt igjen for å øke med 1,28% det siste døgnet til dagens pris på $ 393,96 på pressetidspunktet.

Kunne Bitcoin-priser treffe 12 000?

I løpet av helgen var det en sterk økning i Bitcoin-priser over $ 11,5K-nivået, da verdens ledende cryptocurrency til og med brøt $ 12K-nivået og handlet til en ny flermåneders høyde over $ 12.100.

En høy ble dannet nær $ 12115 høy før prisen plutselig stupte med $ 1.4K mens han brøt nøkkelstøtte nær $ 11K. Det var et fall under 10 850 dollar, men BTC-prisene klarte å holde seg over den viktige støtten nær 10 500 dollar.

I skrivende stund ser det ut til at BTC sliter med å tømme 11.200 dollar motstandsnivået og skifter hender til 11.197 dollar.

På kort sikt må flaggskipskryptoen klare en viss stor motstand i nærheten av 11 450 dollar, med en vellykket avslutning over 11 500 dollar som sannsynligvis vil presse flaggskipskryptoen tilbake i en bullish sone.

BTC-prisen er nå på et ”Do or Die” -nivå

BTC har funnet noen sterk støtte til $ 11 000 dollar de siste timene, men det er fortsatt i en farefull posisjon da det står overfor et visst salgspress. For at kongemyntens sterke oppsving på mellomlang sikt skal fortsette, er kjøpere nødt til å gjenerobre 11 500 dollar.

Hvorvidt kjøpere klarer å etablere $ 11 000 som et sterkt støttegrunnlag, vil sannsynligvis være i løpet av de kommende øktene faktoren som avgjør hvor BTC-prisutviklingen kommer neste gang.

For å støtte denne teorien twitret kryptoanalytiker Josh Rager at $ 11 530 nå er det avgjørende nivået som handelsmenn trenger å se etter den uventede krasjen som vitnet i går.

“Trenger å gå tilbake og stenge over 11.531 dollar, men etter et fall som dette, er jeg ikke sikker på at vi gjør det umiddelbart. Betyr ikke at pris ikke kan pumpe, men volatilitet bør forventes, ”bemerket han.

Tilsvarende gjengjeldte cryptocurrency-analytikeren TeddyCleps viktigheten av $ 11,5K-nivået, og forklarte at en ukentlig avslutning over $ 11 500 ville gi en videre opprettholdelse.

TeddyCleps hevdet at på nedsiden kunne et brudd under dette nivået føre til en konsolideringsperiode som gir anledning til godt for altcoins.